Radio Gemiva ontvangt gift van Zakenvrienden voor locatieset

Radio Gemiva ontvangt gift van Zakenvrienden voor locatieset

Dinsdag 31 mei ontving Radio Gemiva van de Zakenvrienden van Gemiva een cheque van 5000 euro. Met dit geld kan het radiostation een locatieset aanschaffen. Dit was al lang een wens, want Radio Gemiva wordt regelmatig gevraagd om op locatie te komen draaien.

Op locatie muziek verzorgen

Op deze manier kunnen de DJ’s op locatie binnen én buiten Gemiva live-uitzendingen verzorgen. “Echt te gek dat Zakenvrienden deze gift heeft gedaan”, zegt Jaap van Sandijk, begeleider bij Radio Gemiva. “Dit vergroot onze mogelijkheden. Zo kunnen we ook buiten de studio aan het werk. En bijvoorbeeld feesten en evenementen van muziek voorzien.”

Heel erg bedankt Zakenvrienden!

2022-06-09T11:41:44+02:00donderdag 2 juni, 2022|Nieuws|