Special Media Awards, and the nominees are: Radio Gemiva!

Special Media Awards, and the nominees are: Radio Gemiva!

Het radiostation van de Gemiva-SVG Groep is voor de derde keer op rij genomineerd voor de Special Media Awards als Beste Radiostation. Deze awards worden jaarlijks uitgereikt aan mediamakers met een verstandelijke beperking. Op vrijdagavond 5 november 2021 van 19.30 tot 21.30 uur is de bekendmaking van de winnaar vanuit Beeld en Geluid in Hilversum.

Radio Gemiva is er dit keer weer ‘live’ bij. Vorig jaar was de uitreiking online, in verband met de maatregelen rondom het coronavirus. Dit jaar kan de ‘radio crew’ weer op sjiek over de rode loper bij het Mediapark.

Jaap van Sandijk, initiator en begeleider bij Radio Gemiva vertelt: “Deze keer is niet alleen Radio Gemiva als beste radiostation genomineerd, maar ook DJ Asya is als Beste Podcast genomineerd, evenals DJ Juraini. Beiden zijn ‘crew members’ bij Radio Gemiva.”

“We kijken uit naar de uitreiking. Drie keer is toch scheepsrecht!”, meent DJ Tim.

Meer weten?

Wil je meer informatie over de Special Media Awards? Ga dan naar special-media-awards.nl

 

 

 

 

 

2021-10-25T12:05:05+02:00maandag 18 oktober, 2021|Nieuws|