Mooie samenwerking met Radio Midden Nederland

Mooie samenwerking met Radio Midden Nederland

Miranda van Zonneveld (37 jaar) bezoekt locatie Variant van Gemiva in Papendrecht en werkt bij ‘Van Katoen’. Daar maakt zij onder andere geboortestoeltjes en bedrukt ze de t-shirts van de DJ’s van Radio Gemiva. Ook werkt zij bij Radio Midden Nederland. Daar heeft zij haar eigen show op vrijdagmiddag, genaamd: ‘Theetijd’. En op zondag presenteert zij ‘Koffietijd’.

Miranda: “Ik draai vooral Nederlandstalige muziek. In dit werk kan ik goed mijn energie kwijt. Ik zou het ook leuk hebben gevonden om voor Radio Gemiva te werken. Helaas is de reisafstand te groot voor mij.

Radio Midden Nederland wil graag een steentje bijdragen aan de bekendheid van Radio Gemiva. Daarom wordt de programmering van Radio Gemiva van woensdag en vrijdag van 10.00 tot 15.00 uur doorgeplugd naar Radio Midden Nederland. De uitzending die Miranda op vrijdag presenteert, wordt ook doorgeplugd naar Radio Gemiva.

Jaap van Sandijk, begeleider en initiator bij Radio Gemiva: “We zijn heel blij met deze mooie samenwerking!”

 

2021-07-05T07:43:07+02:00donderdag 1 juli, 2021|Nieuws|