Radio Gemiva twee dagen per week ‘live’!

Radio Gemiva twee dagen per week ‘live’!

Radio Gemiva zond altijd al iedere woensdag ‘live’ uit vanuit de studio van het activiteitencentrum De Zonnehoek in Zoeterwoude. Vanaf vrijdag 5 februari is daar een dag bijgekomen. Radio Gemiva is dan twee dagen per week ‘live’ te beluisteren. Op woensdag én vrijdag kun je genieten van heerlijke muziek en leuke interviews.

Nieuwe programma’s

Ook lanceert Radio Gemiva nieuwe programma’s. Zoals Music Girl met DJ Marijke en de Gouwe Ouwe Express met pensionada en oldies-deskundige DJ Alida. Luisterboeken zijn tegenwoordig heel populair. Daar haken we op in met de rubriek ‘De Boekenluisteraar’ met DJ en dichteres Asya en DJ Ernst. Deze is ook als podcast beschikbaar. Klik hier voor de podcast.

In de ochtend zorgen DJ Eli, DJ Dylan en DJ Jacco voor een muzikale opstart van je dag.
Naast onze 24/7 non stop muziek service kun je nu dus elke woensdag én vrijdag luisteren naar het leukste radiostation van Nederland op deze site en via onze app. Deze kun je downloaden in de Play Store van Google.

Verzoekje? Wij draaien!

Veel luisterplezier en vraag eens een verzoekje aan! Bel 071 720 09 22 en laat ons jouw favoriete muziek draaien!

DJ Alida

2021-02-11T10:15:32+02:00donderdag 11 februari, 2021|Nieuws|