Na radiostilte in de studio weer terug na coronatijd

Na radiostilte in de studio weer terug na coronatijd

De crew van Radio Gemiva kon haar geluk niet op toen ze woensdag 10 juni weer achter de mengtafel plaats kon nemen in de studio. Ruim twee maanden hebben de DJ’s vanuit geïmproviseerde thuisstudio’s gewerkt. Zo heeft Radio Gemiva ook in coronatijd kunnen uitzenden. “Het was wel anders vanuit je eigen huiskamer achter je laptop. Het geluid van de microfoon was minder goed als in de studio. En het was een stuk saaier zonder mijn collega DJ’s. Maar goed, we waren er tenminste”, meent DJ Jacco.

Begeleider Jaap van Sandijk: “We hebben veel nieuws over corona kunnen uitzenden. Er zijn verschillende interviews op de radio geweest over balkonconcerten bij locaties van Gemiva. Ook hebben we de bloemenman gesproken die aan alle medewerkers van Gemiva orchideeën cadeau had gedaan. Dat waren de leuke dingen in deze nare tijd. Steevast vroegen de DJ’s bij ieder interview: ‘Hoe kom jij de crisis door?’ Dat leidde tot uiteenlopende antwoorden. De een had het lastiger dan de ander. Wat fijn dat we weer terug zijn in de studio en de maatregelen langzaamaan versoepelen. Zo krijgen we het ‘studiogevoel’ weer terug.”

Verzoekjes?

Heb je nog verzoekplaten? Bel dan met de studio op 071 720 09 22. Dan draaien wij jouw favoriete nummer.

2020-06-23T07:46:45+02:00vrijdag 12 juni, 2020|Nieuws|