Radio Gemiva heeft een huisdichter

Radio Gemiva heeft een huisdichter

Naast onze fantastische DJ’s heeft Radio Gemiva ook een huisdichter. Haar naam is Asya en zij is actief op locatie Gading van de Gemiva-SVG Groep in Leiderdorp. Elke woensdag is zij in de studio. Ze luistert mee en praat met de DJ’s. “Zo verzamel ik woorden en maak zinnen”, zegt Asya. “Dat zijn mijn bouwstenen voor het gedicht dat ik om kwart over twee voordraag in het programma van DJ Arnold.” In het gedicht vat Asya op poëtische wijze de uitzenddag samen. “Gekscherend noem ik mezelf DD Asya. Dat staat voor ‘Disc Dichter’. Dat sluit beter bij mij aan dan ‘Disc Jockey'”, lacht Asya.

Meer weten?
Alle gedichten worden gepubliceerd op de Facebookpagina van Radio Gemiva. Asya schrijft ook gedichten op verzoek van luisteraars. Wil je meer informatie over de huisdichter Asya? Neem dan contact op via radio@gemiva-svg.nl

Lees hieronder een aantal van de gedichten:

2020-02-24T10:23:05+02:00dinsdag 5 maart, 2019|Nieuws|